085 485 71 40|ma-vr 9.00-17.30|info@colorworks.nl

085 485 71 40|ma-vr 9.00-17.30

Dinsdag 25 oktober heeft Omar Munie een nieuwe horeca-lijn gepresenteerd. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Colorworks en Covered by Linda. Vakmanschap, kennis en kunde worden gebundeld in unieke en mooie producten.

 MM

Tijdens deze ochtend in de flagshipstore van de Haagse tassenontwerper kon worden kennisgemaakt met de verschillende horecaproducten. Alle producten zijn handgemaakt van natuurlijke materialen zoals leer en jeans. Doordat ieder product op maat wordt gemaakt, ontstaat een totale lijn van bijpassende producten zoals menukaartomslagen, placemats en schorten in dezelfde en bijpassende materialen.

Onder het genot van heerlijke hapjes van Mounir Toub, thee van PT en koffie van Plør werd er druk genetwerkt op deze inspirerende ochtend tussen de bezoekers.

Natuurlijk was er ook voldoende gelegenheid om de tassencollectie van Omar te bekijken of een ander nieuw item te kopen, de Omarmband, een mooie polsband gemaakt van leer en de stof van reddingsvesten uit Lesbos. De opbrengsten gaan naar Movement on the Ground.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw horecabedrijf neem dan gerust contact op met Linda van der Loo, 085 485 71 40 of linda@coveredbylinda.nl en we bespreken de mogelijkheden.

 

MM2

Kijk voor de gehele Omar Munie collectie op Omar Munie Clothing.

Met dank aan Daisy van Knotsenburg voor de schitterende foto's.

MM3